banner
WinkelwagenZoeken
1356906904-facebooklogo.jpg

Over onsIk kan me nog goed herinneren dat ik de bus naar Hasselt nam. Ik was nog maar 15 à 16 jaar.
Met mijn gespaard zakgeld, wou ik alles kopen om zelf mijn eerste juweeltjes te maken. Ik kocht een boekje, slotjes, nylondraad, 20 Swarovski-kralen in 5 verschillende kleuren, rocailles en een doosje om alles in te steken.


Ik denk dat ik wel ongeveer 75 Euro kwijt was. Eénmaal thuisgekomen, wou ik beginnen. Ik begon te kijken in het boekje om te beslissen wat ik zou maken. Maar wat bleek... het minimum aantal Swarovski-kraaltjes dat ik nodig had ... 24 stuks.


Ik nam meteen de volgende bus ... opnieuw naar Hasselt. Eigenlijk had ik toen al kunnen weten dat het snel uit de hand ging lopen.


Ik begon juweeltjes te maken, om nog meer juweeltjes te maken. Al snel hing mijn groot prikbord helemaal vol. Maar ik kon onmogelijk alles zelf blijven dragen. Voor verjaardagen en de feestdagen werd mij wel eens gevraagd wat te maken. Intussen volgende ik wat workshops om nieuwe technieken aan te leren.


Zo gingen er jaren overheen. Intussen werkte ik fulltime, was ik reeds getrouwd met de meest geweldige man ter wereld en was ons huisje in Alken bijna klaar.


Het idee om een bijberoep te beginnen, begon meer en meer door mijn hoofd te spoken. Mijn toenmalige man steunde me meteen! Van zodra wij in ons liefdesnestje zouden zitten, zou ik ermee starten.


Perligna werd opgestart op 01/07/2012. Ik wou afgewerkte juwelen verkopen, en tevens kralen en toebehoren. Toen startte de zoektocht pas echt. Wat ging ik te koop aanbieden, hoe zou ik het promoten,...? Ik maakte deze webshop en startte een Facebookpagina.


Ik heb intussen honderden workshops gegeven, kinderverjaardagsfeestjes en teambuildings georganiseerd. Ik deed dit met heel veel liefde en passie maar ik kon aan de vraag niet blijven voldoen. Ik werk namelijk nog steeds fulltime. En intussen hebben wij ook een prachtige dochter op de wereld gezet die onze aandacht meer dan verdient!


Vandaar dat ik me nu vooral bezig houd met afgewerkte juwelen. Al is dit echter niet genoeg voor mij. Ik besloot dus ook gadgets, portemonees, sleutelhangers, e.d. te verkopen. Wanneer je regelmatig een kijkje komt nemen, zal de dus zien dat deze webwinkel er steeds helemaal anders uit kan zien.


Verder zulen we wel zien welke richting Perligna uit zal gaan in de toekomst. Maar op dit moment ben ik er gelukkig mee.


Intussen zijn wij verhuisd naar Hasselt en is Perligna er weer helemaal voor. 


Suggesties zijn vanzelfsprekend altijd welkom!

Perligna