pearl of beauty

Heb jij al eerder gehoord van een What's App-party of Messenger-party?


Het is een leuk alternatief voor een thuisparty/demo.

Waar je normaal vriendinnen, zussen, tantes, collega's, enz. uitnodigt bij jouw thuis, wordt nu een speciale What's App of Messenger gespreksgroep aangemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is minimaal 8 personen uit te nodigen in de door mij aangemaakte groep. Meer personen uitnodigen mag altijd! 

Op een vrijblijvende manier kan je zo kennis maken met een deel van het assortiment verzorgingsproducten. De party duurt een drietal dagen, waarbij we om de twee à drie uur een post doen, dus zeker niet de hele dag door, tot vervelends toe. Of een party gedurende 10 dagen met 1x per dag een post? Alles kan in samenspraak met jou. Want jij kent je vriendinnen het best!

In onze interactieve groep heb je natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen en opmerkingen te formuleren.

De deelnemers kiezen zelf wanneer ze de posts lezen, waardoor niemand gebonden is aan tijd. Als alleenstaande moeder weet ik als geen ander dat een kind zich vaak niet laat plannen naar hoe het jou het best uitkomt.

De bestellingen worden binnen 2 à 3 weken na afsluit van de party geleverd.Jouw voordelen als gastvrouw

- 15% van het verkocht bedrag is het bedrag dat jij beschikbaar krijgt om te besteden* aan ons assortiment verzorgingsproducten. 
- Bovendien kan jij gastvrouw VIP-klant worden, wanneer het totaal aankoopbedrag van de groep hoger is dan 200 Euro. Dit wil zeggen dat jij levenslang verzorgingsproducten kan aankopen aan inkoopprijs. 

* Let wel: het bedrag wordt niet uitgekeerd in geld, doch enkel in gekozen goederen