pearl of beauty

Dieptereiniging - Anti-Age


Wat houdt de dieptereiniging - anti-age behandeling in?

 

Wij starten de behandeling met een reiniging van de ogen. De make-up wordt hierbij verwijderd. Omdat de oogstreek gevoelig is, kiezen wij voor een handmatige reiniging.
 

Na het reinigen van de ogen gaan de overige zones van het gelaat reinigen door middel van ons dieptereinigingstoestel. Dit reinigt het gelaat tot diep in de poriën, 10 keer effectiever dan een manuele reiniging. Onzuiverheden worden als het ware uit de poriën geschud. Mee-eters (zwarte puntjes) verminderen zichtbaar, acne en maskne worden met deze behandeling ook aangepakt.

Het reinigingsborstel bevat anti-bacteriële microsilver. Wij creeeren een frissere teint door het stimuleren van de microcirculatie van het bloed. Bijgevolg wordt de huid strakker en gladder dankzij de massagefunctie.
 

Wanneer de huid goed gereinigd is, gaan we je laten ontspannen met behulp van het anti-age device. Dankzij de thermische warm/koud-methode van ons toestel worden de anti-aging werkstoffen van beide verzorgingsproducten effectiever in de huidlagen getransporteerd en daar optimaal ingewerkt. Zo kunnen ze doelgericht van binnenuit hun volle werking voltooien.

Gezichtscontouren worden verstevigd, rimpeltjes gaan minderen, de teint gaat stralen en de huid ziet er jonger uit.


Om de behandeling af te sluiten, brengen wij nog een verzorging aan.