- Lifetakt

 
 

   
VOEDINGSSTOFFEN - Voorziet u en uw familie altijd van de belangrijkste voedingsstoffen. Zelfs dan, wanneer u geen tijd heeft voor een evenwichtig dieet.


PRESTATIEKRACHT - Om de juiste ondersteuning te hebben in stressvolle situaties: een veeleisende baan, een onstuimig gezinsleven of tijdens je actieve vrije tijd.


VITALITEIT - Geeft de ondersteuning die je lichaam nodig heeft om vitaal en gezond te blijven. Heb je nog veel te doen? Laat jezelf niet tegenhouden.


ONDERSTEUNING IN IEDER SEIZOEN - Voor iedereen die dagelijks onderweg is en daarbij weer en wind moet trotseren. Hier komt een frissen wind voor uw welzijn.


GEWICHTSMANAGEMENT - Hiermee krijgt je lichaam alles wat het nodig heeft op weg naar je gewenste figuur. Zo kun je snel en gemakkelijk je doelen bereiken, er beter uit zien en je beter in je vel voelen.


BEWEGINGSVRIJHEID - Dat wil zeggen, op de lange termijn mobiel blijven en het dagelijkse leven moeiteloos beheersen. Wat je ook doet: geniet van de vrijheid van je beweging.


JEUGDIGE SCHOONHEID - Op iedere leeftijd. Met ons alomvattende schoonheidsmanagement zorgt True Beauty voor diepgaande schoonheid die niet vergaat.